Регионален природонаучен музей –Пловдив обявява кампания за набиране на средства за

...
Регионален природонаучен музей –Пловдив обявява кампания за набиране на средства за
Коментари Харесай

Регионалнен природонаучен музей - Пловдив набира средства за изграждане на терариум за нилския крокодил Хектор

Регионален природонаучен музей –Пловдив обявява акция за набиране на средства за по-бързото и навременно създаване на по - огромен терариум за нилския крокодил Хектор и очилатия кайман,  които са част от живата експозиция на отдел „ Терариум ".
Прочетете още
" Желанието ни е в по-кратък период да осигурим нужните условия с цел да може крокодилите от живата експозиция да се усещат удобно.Това е допустимо посредством преустрояване на функциониращата зала „ Терариум “, в която е настанена част от живата експозиция от отдела. "

Вече има подготвен план, който е на стойност 30 700 лева с Данък добавена стойност.  Към актуалният миг РПНМ не разполагат с нужните средства, заради което ще е нужна спомагателна финансова помощ – подаяние. Нилския крокодил Хектор населява Регионален природонаучен музей –Пловдив към този момент 12 години. За него всекидневно се поставят грижи от уредниците на музея.

" Той е любим на всички наши гости и в частност на децата. Смятаме, че той би трябвало да продължи да бъде част от живата експозиция на Регионаленприродонаучен музей – Пловдив. "

Банкова сметка на Регионален природонаучен музей – Пловдив:

BG28IORT73753102003500

ИНВЕСТБАНК АД

Вход за експозицията с постоянен билет.

Работно време на музея

Понеделник – Петък от 08:30 до 17:00 часа

Събота – Неделя от 09:00 до 17:00 часа

Последна продажба на билети до 16:30 часа!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР